yine mi scenic (:

10 hp alamazsın bile dostum. Keşke olsa ben hemen yaptırırım.

Otomatik scenic de istersen vitesi sen manuel degistirebiliyorsun. Bva sanziman tiptronik yani

Aradigim cevap buydu teşekkür ederim. Sancaktepe deki scenic en son 29 bin e düşüyor en son. Km filan orjinal önden kazası yok diyor.

10 hp alamazsın bile dostum. Keşke olsa ben hemen yaptırırım.

Neyden dolayi alinamaz ?

Çünkü chip uygulaması ile değiştirebileceğin değişken çok az atmosferik motorda. Dizel olsa zaten Turbo basıncı ve yakıt miktarını artırıyorlar, + farklı bir map uygulayıp %20 %25 fark yaratılıyor ama benzinlide böyle bir olay yok maalesef.

Çünkü chip uygulaması ile değiştirebileceğin değişken çok az atmosferik motorda. Dizel olsa zaten Turbo basıncı ve yakıt miktarını artırıyorlar, + farklı bir map uygulayıp %20 %25 fark yaratılıyor ama benzinlide böyle bir olay yok maalesef.

Hayirlisiyla bi alayim da (: ondan sonra chip için bir araştirma filan yapariz.

Chip ile atmosferikte 10 hp alamazsınız. Chipin yanında bir çok yere daha müdahale etmek gerekir ki o zaman da astarı yüzünü geçer maddi olarak

Chip ile atmosferikte 10 hp alamazsınız. Chipin yanında bir çok yere daha müdahale etmek gerekir ki o zaman da astarı yüzünü geçer maddi olarak

Anladim. O füme var di ya sancaktepe de son olarak gorusleriniz nedir ??

Bence bakmaya değer

Bence bakmaya değer

Yarin vakit bulabilirsem inşallah bakacagim.

Birde lpg kit olarak neyi tavsiye ediyorsunuz ?

Ben akl kullanıyorum memnunum. Arkadaşlarımda atiker ve zavoli var onlarda memnun.

Geri