16 Ara 2011 #11 laguna60 Kadir ÇAKIR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2011 Mesajlar 2,284 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Yaş 48 güzel olmuş onur abi eline sağlık.müzik sesinden motor sesini pek duyamadım.
16 Ara 2011 Konuyu Başlatan #12 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 MatraX_07' Alıntı: Tomy Makinen gibisin tövbeler olsun Harika olmuş Bende İStiyorum bundan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Haydar,stokdan göndereyim...
MatraX_07' Alıntı: Tomy Makinen gibisin tövbeler olsun Harika olmuş Bende İStiyorum bundan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Haydar,stokdan göndereyim...
16 Ara 2011 #13 ProdriveSTi Murat Cantürk, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2011 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onur2ran' Alıntı: Vantuzlu aparatı aldık daha çok çekeriz,coupe turu yaparız Genişletmek için tıkla ... oooo süper olur onur2ran' Alıntı: Eyvallah Haydar,stokdan göndereyim... Genişletmek için tıkla ... o halde bende istiyorum abicim,bana da ayırın plsss hehe
onur2ran' Alıntı: Vantuzlu aparatı aldık daha çok çekeriz,coupe turu yaparız Genişletmek için tıkla ... oooo süper olur onur2ran' Alıntı: Eyvallah Haydar,stokdan göndereyim... Genişletmek için tıkla ... o halde bende istiyorum abicim,bana da ayırın plsss hehe
16 Ara 2011 #14 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 onur2ran' Alıntı: Yok Armağan oralar değil.Güzergah; Kurtuluş-Sıhhıye-Ankamall-T.Özal Blv.Keçiören Genişletmek için tıkla ... Yolu ayıran demir çitleri aynen o trafınkilere benzettim abi vallahi
onur2ran' Alıntı: Yok Armağan oralar değil.Güzergah; Kurtuluş-Sıhhıye-Ankamall-T.Özal Blv.Keçiören Genişletmek için tıkla ... Yolu ayıran demir çitleri aynen o trafınkilere benzettim abi vallahi
16 Ara 2011 #15 laguna60 Kadir ÇAKIR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2011 Mesajlar 2,284 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Yaş 48 onur abi bu tutacak telefonda tutuyormu?
16 Ara 2011 Konuyu Başlatan #16 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 ProdriveSTi' Alıntı: o halde bende istiyorum abicim,bana da ayırın plsss hehe Genişletmek için tıkla ... Ayırdım Murat ArMy' Alıntı: Yolu ayıran demir çitleri aynen o trafınkilere benzettim abi vallahi Genişletmek için tıkla ... Evet benziyor,Doğumevi-Hamamönü yolu gibi... laguna60' Alıntı: onur abi bu tutacak telefonda tutuyormu? Genişletmek için tıkla ... Yok Kadir,Kamera ve Foto Mak. uyuyor.
ProdriveSTi' Alıntı: o halde bende istiyorum abicim,bana da ayırın plsss hehe Genişletmek için tıkla ... Ayırdım Murat ArMy' Alıntı: Yolu ayıran demir çitleri aynen o trafınkilere benzettim abi vallahi Genişletmek için tıkla ... Evet benziyor,Doğumevi-Hamamönü yolu gibi... laguna60' Alıntı: onur abi bu tutacak telefonda tutuyormu? Genişletmek için tıkla ... Yok Kadir,Kamera ve Foto Mak. uyuyor.
16 Ara 2011 #17 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Kameram Olsa Alırdım Bundan Tam Benlikmiş Ama Şu Sıra Hiç Alasım Yok
16 Ara 2011 Konuyu Başlatan #18 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 ApSUVaî' Alıntı: Kameram Olsa Alırdım Bundan Tam Benlikmiş Ama Şu Sıra Hiç Alasım Yok Genişletmek için tıkla ... Aldığın zaman,getirtiriz yine.
ApSUVaî' Alıntı: Kameram Olsa Alırdım Bundan Tam Benlikmiş Ama Şu Sıra Hiç Alasım Yok Genişletmek için tıkla ... Aldığın zaman,getirtiriz yine.
16 Ara 2011 #19 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 çok güzel abi netlikde çok iyi
16 Ara 2011 #20 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Görüntü güzel, kameranın yeride güzel mesele yüksek hızlarda görüntü kalitesi nasıl olur acaba?