• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

ZLZ Coupé Park Sensörü Uygulaması

kesinlikle gerekli bir uygulama. birde sensörleri boyatırsan süper olur. güle güle kullan :eyv

benimde bu olaya el atmam lazım.. şimdilik kamyoncu spec devam ediyoruz :D

hayırlı olsun abi güle güle kullan :)

IDE ci arkadaslar ne iciyosaniz bende istiyorum eger alkolsuz ise hehe

IDE ci arkadaslar ne iciyosaniz bende istiyorum ondan alkolsuzse tabi :D hehe
Hayal alaminden cikin artik uyanin :p
Alkolsüz abi merak etme Su içiyoruz alkolsüz içecek olarak meyvesuyu vs hayal ne demek onu bilmiyoruz ama o dediğinde yok bizde hiç o aleme girmedik ama uyanığız ayrıca güneş doğmadan kalkarız biz uyuya kalmamaıza imkan yok Gökhan abi hayal eleminde yaşayanlar düşünsün onu biz bilmeyiz dediğim gibi o alem neymiş falan yaşayanlar bilir onu tabi neyse pazar gününe video kamera telefonların kameralarını ayarlayın tabi CD'leride şimdi sizi geçerim falan demiyorum Asfaltta görücez ve o işi çözücez o kadar diyorum hehe

Alkolsüz abi merak etme Su içiyoruz alkolsüz içecek olarak meyvesuyu vs hayal ne demek onu bilmiyoruz ama o dediğinde yok bizde hiç o aleme girmedik ama uyanığız ayrıca güneş doğmadan kalkarız biz uyuya kalmamaıza imkan yok Gökhan abi hayal eleminde yaşayanlar düşünsün onu biz bilmeyiz dediğim gibi o alem neymiş falan yaşayanlar bilir onu tabi neyse pazar gününe video kamera telefonların kameralarını ayarlayın tabi CD'leride şimdi sizi geçerim falan demiyorum Asfaltta görücez ve o işi çözücez o kadar diyorum hehe

Allah kaza bela vermesin kalabalık bol salçalı güzel bir buluşma olsun öncelikle :) Sonrada çatlayana kadar basalım :) Max. 150 ye kadar avans veriyorum size sonrasında başınıza geleceklerin sorumlusu ben değilim. Çalıştırırım arka sileceğimi bir sağaaaaa bir sola :eyv :D

Geri