- Konuyu Başlatan
Babanla bir ara görüşmem gerek anlaşıldı...
- Neden Abi Araba Rahatlasın Diye Uğraşıyorum Sadece qw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babanla bir ara görüşmem gerek anlaşıldı...
ses istiyorsan ve katalizörün varsa içini boşalt orta susturcuyu sök , sonra bana telefon açıp dinlet bakalım :aytuğ
- Barzo Performance Diyorsun Abi Beklemekteyim Seni qwBir adet çekiç ve bir adet çiviyle mekana tilki gibi yaklaşıyorum kafanı yorma sen Cengo:aytuğGereksiz masraf etme kardeşim ses olayını çözecez he makina rahatlarmı onu bilmiyorum iştehehe+ o ses TR'de tek olacak sana söz
- Kat İptali Bir Sonraki Aşama Olur Abi =)kat en çok sesi etkileyen ses illaki verir ama kat boşalınca en güzel sesi o zaman alıyorsun.senin kat nasıl bilmiom iptal edilebiliosa iptal et sök muayenede takarsın.
- Dimi Direk Daya Hatta Sona Egzoz Bİle Koyma heheBu olayın aşaması yok qw Manifolt çıkışından itibaren 51 lik çek gitsin 12 3
- Kankaa Pimaş İyi Yankı Yapıo AmaBarzo Performance For Ever Sen Yakında Pimaş Boruda Atarsın Rahat Hava Alsın Diye hehe
- Katı Şuan Sökemem + Burda O İşlemi Yapacak Düzgün Usta Yokaracın üstündekini hiç bozma bence komple kattan itibaren katıda iptal et yani düz boru çek gitsin sonada slincerli bi egzos bu kadar sorun mu yaşadın eskisini aynı şekilde takarsın öteki sistem yine elinde durmuş olur kesip kaynatmak mantıksız çünkü