Düz Boru Hakkında Yardım =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kat iptali yapmadıktan sonra bence hic elleme yapacaksan manifolttan çekeceksin yamalı bohça yapma kardesim bence :)

egzoz.jpg

Cengo'ya inat bende şöyle bir sistem yapayım bari:aytuğ​

son susturucun ne tipte şuan bilmiyorum
orta susturucu iptali + standart eksoz = üst dewirlerde biraz homurtulu çalışma
orta susturucu iptali + performans eksoz = cızırtılı ama tatminkar bir ses
kat iptali + orta susturucu iptali + performans eksoz = senide polisleride tatmin edicek dozda ses hatta yer yer patlamalı alewli şenlik cümbüş şeklinde olur , ayrıca katı iptal ediceksen bence içini boşalt ( renault taşımsı bir madde kullanıyor kırılarak boşaltılıyor ) komple sökmeki muayenede sıkıntıda olmaz

kafana göre takıl bence. nasılsa deneme yanılma yapmadan en ideali nasıl bilemeyeceksin.

kat iptali yapmadıktan sonra bence hic elleme yapacaksan manifolttan çekeceksin yamalı bohça yapma kardesim bence :)
aynen katılıyorum borularda ekleme olmaması lazım önden arkaya ne kadar düz bir şekilde kaynaksız kesimsiz tek parça boru giderse o kadar iyi olur dediğim gibi önden arkaya yaptır (kat ı iptal edip spiralden itibaren)eğer yaptırabileceğin bir yer varsa sorun yaşarsan eski sistemi takarsın en azından elinde durur egzos kaynat onu kaynat onu kes uğraşmassın tek bir şablon olur elinde
SANA DÜMDÜZ BİR BORU ÖRNEK OLARAK VE EGZOS:=)

Son düzenleme:
son susturucun ne tipte şuan bilmiyorum
orta susturucu iptali + standart eksoz = üst dewirlerde biraz homurtulu çalışma
orta susturucu iptali + performans eksoz = cızırtılı ama tatminkar bir ses
kat iptali + orta susturucu iptali + performans eksoz = senide polisleride tatmin edicek dozda ses hatta yer yer patlamalı alewli şenlik cümbüş şeklinde olur , ayrıca katı iptal ediceksen bence içini boşalt ( renault taşımsı bir madde kullanıyor kırılarak boşaltılıyor ) komple sökmeki muayenede sıkıntıda olmaz

- Şuan Araçta Silencerli Egzoz Var Ortayı İptal Edip Düz Boru Kaynatılacak :)

Çek 60 lık pimaş atık su borusu gitisin hem montajı kolay olur hemde ucuza gelir :)

- Şuan Araçta Silencerli Egzoz Var Ortayı İptal Edip Düz Boru Kaynatılacak :)
yeterli gelir bence , kat iptal edildiğinde yakıt tüketiminde bi miktar artacaktır , o yüzden sadece orta susturucu ideal =)

Geri