Servis fiyatlandırma ve yönlendirme doğru mu?

anoktacan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Aracımı 8-9 ay önce aldım ve bakım ışığı yandı.Benden önce binen kişi tarafından 20 binlik bakımı yapılmış, senelik bakımı geldi.

Öncelikle aracım 25 binde , 2012 model fakat 2013 Mayıs trafiğe çıkışı tarihi.

Periyodik bakım için servisi aradığımda aracın trafiğe çıkış tarihinin önemli olmadığını 2012 yılında üretildiğinden 4 senelik olduğunu bujilerinin ve triger kayışının da değişmesi gerektiğini söyledi.
Bunun için 1500 TL fiyat verdiler peşin ödersem 1300 taksitle 1400 küsür dediler. (Bunu her servis söylemedi 5-6 servis aradım 3 ü bu şekilde söyledi diğerleri bundan bahsetmeden direk paket fiyatı 520 lira periyodik bakım dedi.)

Etrafımdan birkaç kişiyle konuştuğumda yaptırmamam gerektiğini servislerin bu şekilde para almak için yaptıklarını söylediler.0.9 tce motor olmasından dolayı kimileride onda kayış yok diyor.

Sormak istediğim bunu yaptırmalı mıyım? Yaptırmalı isem daha uygun yaptırma şansım var mı? Yardımcı olabilecek var mı?

İnanın arabayı sözde yüksek model aldım masraf olmasın diye trafik sigortası masrafı bakımı 8-9 ayda 5-6 bin para harcadım daha doğru dürüst binemeden.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Geri