merhaba otomobil ve renault sevenler...adım Faik Karaer.24 kasım 2011 de 2012 fluence model diesel edc otomatik 110bg aracımı yenibosna istanbul BAĞDATLILAR dan aldım. sabah ve akşam iş yerine gidip gelirken boğaziçi köprü trafiğinde seyir halinde durkalk temposunda yol aldığımdan bu aracı tercih ettim.ancak 1 daha asla ve asla RENAULT ve de BAĞDATLILAR ı kesinlikle tercih etmeyeceğim,tavsiye etmeyeceğim,almak isteyenlere engel olacağım.nedeni ise,aracı aldığım 2.günden itibaren satış elemanının yoğun trafikte kullanacağımı bilmesine rağmen yol bilgisayarında "vites kutusu hararet" yazısı kırmızı renkte beliriyor.renault mais müşteri hizmetleri,ilk yardım renault,bağdatlılar servis müdür vekili,bağdatlılar satış müdür vekili ve de bağdatlılar müşteri hizmetleri temsilcisi (isimleri verebilirim) bana bu durumun arıza olmadığını,şanzımanın çalışma prensibinin bu olduğunu,kenara çekip 10 dk beklemem gerektiğini söylüyorlar.yani ben mesela geçen hafta cuma akşamı atatürk havalimanından ataşehire 2 saat 45 dk da gittim.bu trafikte de 10 dk kenara çekip bekledim,tam bir FİYASKO!bu olaya hangi araç kullanan kişi gayet normal diyebilir anlayabilmiş değilim.ki;bu aracı satarken hepsi de bu durumun başka müşterilerde de yaşandığını biliyormuş ve aynı sattım gitti dayatmasını yaşatmışlar.bu soğuk kış aylarında bu harareti yapan araç yaz aylarında neler yapmazki...ben her türlü boykotu bu firmalara yapacağım ve de hukuk savaşını vereceğim!ama fransa ama otomotiv dernekleri ama mahkeme ne gerekiyorsa yapacağım.aracımı da zararı ne olursa olsun ama takasla ama 2. el olarak en kısa zamanda satacağım.arac henüz 2200km de...ve bu sorun çok sık yapıyor.eğer bu söylediklerime inanmıyorsanız bana mail atın ya da adımı yazdım,gidin bağdatlılara dürüstlerse bu durumu anlatsınlar...yıldız yokuşu çok dikmiş,durkalk yaparken önümde birkaç arabalık boşluk bırakıp ilerlemem gerekiyormuş,satarken bu arızayı sölesek araç satamazlarmış,bu arıza değil çalışma prensibiymiş, v.s...şaka gibi...daha çok yazacak konuşmalar var ama değerli vaktinizi almak istemem.Allah emanet olun.hayırlı günler dilerim