Nerde yaşıyorsunuz yokuşta çok yakıyor araç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam ben istanbulda ikamet ediyorum 2013 model clio 1.2 75 hp aracın ilk sahibiyim araç şehir dışında 110 km hizla 45 litre benzinle 702 km yol yapiyor.Sehir içi % 8 benzin gideri var inan bunlardan aşağı inmiyor en sonunda araca lpg taktirdim İstanbul Ankara arası klima açık 1002 km hız limiti ortalama 125 yakila lpg fiyati 169 tl.sehir içinde ise 100 km hızı geçmeden 74 tl ile 411 km yol yaptım.Benim 100 km de 7.2 lt bu normalmi daha 500 km yol yaptım 2016 model
abi gözünü seveyim benzinin litresi 4.5tl olsa sende ayda 1200km yılda 14400km yapsan 7.2lt ile çok çok iyi değer sayılacak 6.4 yakman arasında 45tl civarı birşey oynar.
altında gti kadar tutkulu,seri ve atak bırak beni diyen motor,kaymak gibi şanzıman var bırak keyfine bak abicim inan ben yerinde olsam dönüp sayaca bile bakmazdım.
klima şehir içi kullanımda ve rampa yollarda fazla fark eder uzun yolda farkı anlayamazsınız bileMerhaba, klima kullanımı işi çok değiştiriyor. Örneğin benim araç şehir içinde klima açıkken 9-9,5 lara dayandı. Bahsettiğim şehir tabiki Antalya. Ancak kışın 7-7,5 a düşüyor. Bu gün servise söyledim bilgisayara bağladık sorun yok dediler. Zaten verecekleri cecap belli.