Trakya Ekibi'nin Yalıköy'e Gidiş Macerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dniz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Aytuğ abinin vites çubuğunu vurduğu yer sanırım burası.

O yoldan gelmenizi size kim söyledi kardeşim,Allah'ın unuttuğu yola girip organizasyona çamur atmayalım lütfen,dünden bu yana yok yol böyleydi yok yol şöyleydi dediniz durdunuz,organizasyonun ve ev sahiplerimizin yaptıklarını göz ardı etmeyin,duyanda sizi bilerek o yoldan getirdiler sanacak...
Biraz pozitif olun...:eyv

O yoldan gelmenizi size kim söyledi kardeşim,Allah'ın unuttuğu yola girip organizasyona çamur atmayalım lütfen,dünden bu yana yok yol böyleydi yok yol şöyleydi dediniz durdunuz,organizasyonun ve ev sahiplerimizin yaptıklarını göz ardı etmeyin,duyanda sizi bilerek o yoldan getirdiler sanacak...
Biraz pozitif olun...:eyv
Organizasyona çamur atan yok biz teşekkürlerimizi tek tek organizasyonu düzenleyenlere ilettik abi merak etmeyin. Organizasyondan yana bir sıkıntı yok herkes güzel bir gün geçirdi. Yanlış yola girdiğimizide biliyoruz :eyv Geldiğimiz yolu göstermek istedim sadece.

Son düzenleme:
tam F kangoo yolu :D

renaultdan reklam parası isteyelim ,hertürlü yolşartlarında dacia & renault tecrübe ve konforu :D

Bu yollarda Dacia'nın altı 1 kez bile vurmadı araçta 3 kişiydik :)

benim arabada bir kez vurmadı ,kaç kez vurduğunu sayamadım hehe ( şaka yavaş gittiğimden hiç vurmadım )

Geçmiş olsun o yola girenlere yanlış yola girdiğiniz belli orası yol değil inşaat sahasıymış...

Geçmiş olsun o yola girenlere yanlış yola girdiğiniz belli orası yol değil inşaat sahasıymış...
bize civar köylerdeki halktan söylenenler: bu yolun Yalıköy'e çıktığıydı :) Yolun böyle olduğunu bilmiyorduk, başlarda fena değildi.

Geri