Yol Tutuşu,Konfor,EDC İlk Defa Mı Araç Sahibi Oldunuz ?
Fluence ikinci aracım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yol Tutuşu,Konfor,EDC İlk Defa Mı Araç Sahibi Oldunuz ?
Ilk araciniz neydi bilmiyorum ama bende fluence sahibiyim yol tutus ve konfor olarak sinifta kalan bir modeldir edc sistemlerinin arizalari bitmek bilmiyor bilginiz olsun bunlar eksi bana goreFluence ikinci aracım.
Ilk araciniz neydi bilmiyorum ama bende fluence sahibiyim yol tutus ve konfor olarak sinifta kalan bir modeldir edc sistemlerinin arizalari bitmek bilmiyor bilginiz olsun bunlar eksi bana gore
Önceki aracım 2009 model Megane Sedandı. Ayrıca ağabeyimin 2011 model fluenceını kullandım uzun bir süre. Bir ara 2002 model golf ve 2014 model i20 de kullanmıştım. EDC konusunda çoğu kişi fazla arıza verdiğini söylüyor. Yazdığım araçlardan en fazla Fluence'ı kullanmıştım. O araç 4.5 yaşındayken satıldı ve hiç sorun çıkarmadı kullanım süresi boyunca. Benim Fleunce'ımla kıyasladığım zaman yol tutuşunun ve vites geçişlerinin daha iyi olduğunu gördüm. Bir de sanırım 2015 modeldeki vites teknolojisi EDC2. Biraz da şans işi usta. Şu ana kadar memnunum arabamdan. Yaklaşık 8000km yol yaptım. Yol tutuşu konusunda da beni en çok tatmin eden şey: 135 ile giderken, önüme sinyalsiz, bakmadan atlayan şerefsiz yüzünden, aniden en sağ şeritten en sol şeride geçmek zorunda kalmıştım. Savrulmadı araba, güven verdi. Belki tekerleklerin de etkisi vardır. Tekerlekler Turanza ER300 17".
Araç 2012 Fluence Dizel Otomatik EDC 110 BG Business.
Yeni aldım, 1 haftalık tecrübemle;
İyi Özellikleri
Yakıtı (şu an Ankara'da 6 lt ortalama ile gidiyorum),
Gücü (özellikle 2'inci vites sonrasında),
2'inci vites ve sonrasındaki viteslerin hissettirmeden geçişi,
Bagajının büyüklüğü,
Sınıfında bu fiyata alınabilecek en ucuz dizel otomatik (çift kavramalı) araba olması,
4 camın da tek tuşla indirilip kaldırılması,
En baz versiyonunda bile detaylı yol bilgisayarının bulunması,
Piyasada çok fazla bulunması.
Kötü Özellikleri
Genel olarak ergonomi problemi,
1'inci vitesin kararsız oluşu,
Yokuş aşağı EDC freninin gereğinden fazla tutuşu,
Koltuklarının yumuşaklığının verdiği rahatsızlık,
Direksiyonun büyüklüğü,
Malzeme ve işçilik kalitesinin düşük olması,
Arka kapılarda seçilebilir çocuk kilidinin olmaması,
Bagajın uzaktan kumandayla kendiliğinden açılır olmaması,