Mertcim, bizim burak dinler zehir gibi adam...Onunla beraber oturup sökelim. Epeyi işçilik gözüküyor. Ama yapacaz...Yaz bitmeden yapalım şunları

babama söyledim simdi kelebekleri ben yapıcam diye sunroof'cuyla konuşmuş o fiyata kelebekleride çıkarırım demiş adam bu 1-2 hafta içinde yaptırıyorum ikisinide :) Burak abi gelsin oturur yaparız seninkini çok aşırı zorda gözükmüyor yarım günde hallederiz bir bu işi :eyv

babama söyledim simdi kelebekleri ben yapıcam diye sunroof'cuyla konuşmuş o fiyata kelebekleride çıkarırım demiş adam bu 1-2 hafta içinde yaptırıyorum ikisinide :) Burak abi gelsin oturur yaparız seninkini çok aşırı zorda gözükmüyor yarım günde hallederiz bir bu işi :eyv

MERT NE YAPTIN YARIM GÜN MAX SÖK TAK 2 SAAT:d

MERT NE YAPTIN YARIM GÜN MAX SÖK TAK 2 SAAT:d

yarım günde sunroof'u açıp istanbul ekibini toplayım birde buluşma yapmakta var yiğit abi hehe

Yiğit abi emeğine sağlık çok iyi olmuş :)

Yiğit hocam emeğine palaşımına sağlık..benimde kelebekler çalışmıyor, tabi kendi başıma bu işlemleri yapmaya cesaret edebilirmiyim bilemiyorum..en azından ufkumuzu açtın, tekrar teşekkür ediyorum..

yiğit hocam emeğine palaşımına sağlık..benimde kelebekler çalışmıyor, tabi kendi başıma bu işlemleri yapmaya cesaret edebilirmiyim bilemiyorum..en azından ufkumuzu açtın, tekrar teşekkür ediyorum..

abim korkucak bisey yok merak etmeyın

Eline Sağlık usta (:

ortak elıne saglık;)

Tamamdır, haftaya girişiriz operasyona...

çok güzel anlatmışsın bundan iyisi şamda kayısı atgünozaydın beyinde dediği gibi bende bu işe girişecek cesareti bulamam ama cesareti olana süper bir klavuz olmuş....ellerine sağlık

Geri